OsteoRemin Forte® i stor pakning

OsteoRemin Forte® i stor pakning

Igennem længere tid har vi fået henvendelser med ønsket om en økonomipakning på OsteoRemin Forte® – og det er med stor fornøjelse, vi kan meddele, at nu er den her.

OsteoRemin Forte® fås dermed i to størrelser: den nye størrelse med 180 kapsler og den hidtidige størrelse med 90 kapsler.
Ved køb af økonomipakningen sparer brugeren kr. 79,- i forhold til køb af 2 stk. OsteoRemin Forte® 90 kapsler.

 

Plantebaseret calcium

OsteoRemin Forte® indeholder som bekendt letoptageligt plantebaseret calcium. Kilden til den plantebaserede calcium er algen Algas Calcareas (AlgaeCal®), en unik alge rig på organisk bundet calcium og med et complex af mikronæringsstoffer.
Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler.

Et helt nyt 7 års studie fra USA bekræfter endnu en gang, at algebaseret calcium i form af AlgaeCal®, som findes i OsteoRemin Forte®, ikke blot bremser den naturlige afkalkning af knoglerne, som sker med alderen, men som noget helt unikt i visse tilfælde kan øge knoglemassen med op til 1 % om året.

 

Knogler, tænder, muskler og immunsystem

Udover calcium indgår magnesium, K2-vitamin og en høj dosis D3-vitamin i OsteoRemin Forte®. D-vitamin fremmer optagelsen og udnyttelsen af calcium og bidrager sammen med magnesium og K-vitamin til at vedligeholde normale knogler. Magnesium og D-vitamin bidrager også til at vedligeholde normale tænder og normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager desuden til immunsystemets normale funktion.

OsteoRemin Forte® er registreret hos The Vegetarian Society, og registreringen i dette regi er garanti for et 100 % vegetarisk produkt. Dermed kan OsteoRemin Forte® også indtages af vegetarer.

 

Læs mere om OsteoRemin Forte®