OmniMINI® i ny sammensætning

OmniMINI® i ny sammensætning

Vi ændrer sammensætningen af aktive næringsstoffer i vores multivitamin til børn, OmniMINI®.

Bl.a. øger vi indholdet af jern, og vi tilføjer de essentielle næringsstoffer cholin og inositol, der også indgår i bl.a. Omnimin Pure® og OmniX®.

Tabletten bliver lidt større end hidtil. Dagsdosis er 2-4 tabletter, og man kan dosere efter behov, alt afhængig af barnets øvrige indtag af vitaminer og mineraler i kosten.

OmniMINI® vil fremover kun være at finde i én størrelse. Størrelsen med 240 tabletter udgår, og vi fortsætter med OmniMINI® 120 tabletter.

 

Tropisk frugt

Tabletten smager af tropisk frugt og er fortsat i en form, hvor den smelter på tungen i løbet af kort tid. At tabletten kan smelte på tungen, gør det let for barnet at indtage den, og der er ikke fare for at få den galt i halsen. Tabletten kan også sagtens tygges, hvis barnet foretrækker det.

OmniMINI® har et højt indhold af C, D, E og samtlige B-vitaminer. OmniMINI® indeholder bl.a. Calcium, D-vitamin, Jod og Jern, der alle er vigtige for børns udvikling. Calcium og D-vitamin er nødvendige for en normal udvikling af knogler hos børn, jod bidrager til en normal vækst hos børn, og jern bidrager til en normal kognitiv udvikling hos børn.

 

Også til børn der er vegetarer

OmniMINI® er registreret hos The Vegetarian Society, og registreringen i dette regi er garanti for et 100 % vegetarisk præparat. Dermed kan OmniMINI® også indtages af børn, der er vegetarer.

Som tidligere nævnt anvender vi betacaroten som kilde til A-vitamin, og på etiketten gør vi nu opmærksom på, at betacaroten kan smitte lidt af i barnets mund pga. dets naturlige røde farve. Betacaroten findes naturligt i f.eks. gulerødder, hvor det er betacaroten, der giver gulerødderne den orange farve. Der er således intet bekymrende i, at OmniMINI® kan give en rødlig nuance i barnets mund.

 

Læs mere om OmniMINI®.