Job hos Biosym

Vil du arbejde hos Biosym?

Biosym er en dynamisk virksomhed, hvor der hele tiden opstår nye behov for kvalificeret arbejdskraft.

Siden etableringen i 1986 har virksomheden været præget af vækst, og det er fortsat tilfældet. Derfor vil vi altid gerne kontaktes af personer med interesse og kompetence inden for sundhed, ernæring og komplementær behandling. Vi er altid på udkig efter engagerede kapaciteter og har brug for de bedste inden for vores virkeområde.

Send gerne en uopfordret ansøgning på mail biosym18@gmail.com eller pr. post til Biosym A/S, Lene Haus Vej 25, 7430 Ikast.

 

Biosym A/S søger produktkonsulent til at varetage Sjælland + øerne.

Jobbet består i at besøge/servicere de butikker, som forhandler vores produkter, herunder foretage livsstiltjek (kræver oplæring) og præsentere butikkerne for nyheder/optimeringer.

Det kræves, at du er selvstændig og meget struktueret, da du vil arbejde meget alene. Hovedkontoret er i Ikast. Yderligere vil det være en fordel, hvis du har et kendskab til kosttilskud. Hvis ikke skal du have en masse gå på mod, så du hurtigt kan lære om dette.

Du vil indgå i et team på tre produktkonsulenter, hvor I varetager hver jeres geografiske område.

Jobbet er et fastlønnet barselsvikariat og er 32 timers stilling.

Biosym A/S stiller firmabil til rådighed.

Send din ansøgning samt CV til biosym18@gmail.com og mærk ansøgningen “Produktkonsulent Sjælland” samt også i emnefeltet i mailen.