Job hos Biosym

Vil du arbejde hos Biosym?

Biosym er en dynamisk virksomhed, hvor der hele tiden opstår nye behov for kvalificeret arbejdskraft.

Siden etableringen i 1986 har virksomheden været præget af vækst, og det er fortsat tilfældet. Derfor vil vi altid gerne kontaktes af personer med interesse og kompetence inden for sundhed, ernæring og komplementær behandling. Vi er altid på udkig efter engagerede kapaciteter og har brug for de bedste inden for vores virkeområde.

Send gerne en uopfordret ansøgning på mail info@biosym.dk eller pr. post til Biosym A/S, Lene Haus Vej 25, 7430 Ikast.

 

Ledige stillinger:

 

Konsulent til apotekerbranchen

 

Vi søger en konsulent med et stort kendskab og en dyb forståelse for apotekerbranchen.

Du vil i stillingen være ansvarlig for salget af Biosyms produkter i den danske apotekerbranche med fokus på Sjælland. Det vil derfor være en fordel, at du har bopæl på Sjælland.

Vi søger en profil, som har en professionel og positiv indstilling, er målrettet, struktureret, servicemindet og har et ”højt drive”. Du skal være dygtig til at kommunikere og god til at skabe relationer.

Du skal både være god til at planlægge og være fleksibel i forhold til en travl og krævende hverdag, samt være klar til at tage fat på de praktiske opgaver også.

Internt vil du være i tæt dialog med vores marketingansvarlig, administration samt vores nuværende apotekerkonsulent, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med ift. salgsstrategier, erfaringer mm.

Jobbet er udviklende og selvstændigt i en dynamisk virksomhed i vækst med dygtige og hjælpsomme kollegaer. Vi har et attraktivt sortiment af produkter samt en spændende og loyal kundekreds, som du skal få det fulde potentiale ud af. Det er vigtigt, at du kender til apotekbranchen og har en stor portion erfaring indenfor de mekanismer.

Stillingen er 37 timer og forventet tiltrædelse er 1. november 2019. Kørekort B kræves.

Hovedkontoret er placeret tæt på motorvejen i Ikast.

 

Er du interesseret, så send din ansøgning samt CV til Camille Albrektsen på mail ca@biosym.dk.