Astragalus Forte er tilbage i sortiment!

Astragalus Forte er tilbage i sortiment!

I starten af 2018 udgik Astragalus Forte. Efterfølgende har vi fået mange henvendelser fra forbrugere, behandlere og butikker med et ønske om, at få Astragalus Forte tilbage i Biosyms Phytomin-serie. Vi sætter pris på denne feedback og det er med stor glæde at vi kan meddele, at Astragalus Forte nu er tilbage i Biosyms sortiment.

Et effektivt urteekstrakt

I Astragalus Forte anvendes – som det er tilfældet i alle urtepræparater fra Biosym – tørekstrakt, som fremstilles ved hjælp af en skånsom proces, hvor man forsigtigt udtrækker plantens aktive indholdsstoffer i en væske. For at opkoncentrere de aktive stoffer – og dermed øge effektiviteten af ekstraktet – fjernes væsken efterfølgende ved skånsom fordampning under vakuum. Resultatet er et tørekstrakt, der har en langt højere koncentration af aktive indholdsstoffer end samme mængde tørret urt.

Et effektivt adaptogen

Astragalus har i mange henseender samme virkninger som Panax ginseng, men med den fordel, at Astragalus ofte tåles bedre af personer, som er sensitiv overfor indvirkningerne af adaptogener. Adaptogener defineres i litteraturen som naturlige stoffer, der har en normaliserende og balancerende effekt på kroppens funktioner – uden at gribe forstyrrende ind når kroppens funktioner fungerer normalt. Astragalus plantens effektivitet skyldes primært plantens høje indhold af aktive stoffer, herunder polysaccharider, astragalosider og flavonoider.

 

Læs mere om Astragalus Forte her.