Job hos Biosym

Vil du arbejde hos Biosym?

Biosym er en dynamisk virksomhed, hvor der hele tiden opstår nye behov for kvalificeret arbejdskraft.

Siden etableringen i 1986 har virksomheden været præget af vækst, og det er fortsat tilfældet. Derfor vil vi altid gerne kontaktes af personer med interesse og kompetence inden for sundhed, ernæring og komplementær behandling. Vi er altid på udkig efter engagerede kapaciteter og har brug for de bedste inden for vores virkeområde.

Send gerne en uopfordret ansøgning til CEO Kim Nielsen på mail kn@biosym.dk eller pr. post til Biosym A/S, Norgesgade 5, 7430 Ikast, att.: Kim Nielsen.

 

Salgskonsulent til Sjælland søges!

Biosym A/S søger en salgskonsulent med start primo september 2017, som kan varetage jobbet som kørerende salgskonsulent på Sjælland samt øerne.

Jobbet indeholder afholdelse af morgenmøder med produktgennemgang i butikkerne, livsstilstjek med elektronisk vægt,
dialog med kunder om Biosyms produkter, besøge butikker og informere om nyheder, afholdelse af demoer i butikker samt diverse servicering af butikker.

Biosym A/S er en anerkendt producent af kosttilskud og har eksisteret i over 30 år. Vores fokus er på at levere produkter af høj kvalitet, som kan støtte folks sundhed.
Vi er en virksomhed i konstant udvikling med fokus på den nyeste videnskab og udvikling i markedet. Derfor skal du som produktkonsulent være klar til at sætte dig ind i nye
produkter og holde et skarpt øje til udviklingen, du oplever ude i marken.

Stillingen er 32 timer.

Send dit ansøgning samt CV til: kn@biosym.dk